Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Wij hebben alles opgelost met het vliesbehang

Mooi vliesbehang voor onze woonkamer hebben wij online weten te bestellen. Dit is natuurlijk erg prettig en zeker als je een flink aantal rollen nodig hebt. Dit kost tijd en energie die je hard nodig hebt om alles op de muur te krijgen. Daarom bedacht ik mij voordat ik naar de bouwmarkt wilde gaan, dat dit misschien wel veel eenvoudiger is op te lossen. 

Mijn vriend en ik gaan samenwonen in een mooie bovenwoning. Echter heeft deze wel een flinke opknapbeurt nodig. Allereerst wilde ik van de lelijke felle kleuren af die de vorige bewoners blijkbaar mooi vonden. Van al die drukte op de muur werd ik erg onrustig en gelukkig dacht mijn vriend hier hetzelfde over.

vliesbehang

Een uitstekende kwaliteit

Op het moment dat wij de eerste paar banen van het vliesbehang op de muur hadden zitten, konden mijn vriend en ik beide al zien dat wij hier met kwaliteit te maken hebben. Alles sloot erg mooi aan en het was erg fijn om mee te werken. Uiteindelijk hebben wij onze eigen kleur hierop toegepast en dit was al een totale metamorfose in vergelijking met hoe het was. Omdat wij erg tevreden zijn over dit bedrijf, ben ik op het idee gekomen om onze complimenten achter te laten op dit blog.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.