Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Tip voor een leuk museum in Gorssel

Ik ging een aantal dagen geleden op het internet op zoek naar museum Gorssel om een leuk museum bij mij in de buurt te vinden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Musee Lalique. 

Zeer veel informatie op de website van Musee Lalique

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar museum Gorssel en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Musee Lalique. De website van dit museum is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft en tentoon stelt. Het museum stelt erg veel glaskunstwerken aan van zeer bekende kunstenaars. dit sprak mij erg aan waardoor ik een kijkje nam naar de arrangementen dat het museum aanbiedt. 

museum arrangement

Een prosecco arrangement met een leuke rondleiding

Het museum biedt een prosecco arrangement aan met een rondleiding. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om voor dit arrangement te kiezen. Ik werd in het museum erg vriendelijk ontvangen en ik kreeg een erg leuke en leerzame rondleiding. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Musee Lalique en raad ik het aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje weg.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.