Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Prachtige klamboe besteld

Vorige week ben ik bevallen van een prachtige dochter. Niks is mooier om je eigen vlees en bloed te zien genieten. Nu dat ik maar al te graag nog een klamboe wilde hebben voor bij haar bed ben ik gaan zoeken op het internet. Hierdoor kom je er pas achter hoeveel bedrijven wel niet iets aanbieden via het internet. Een gehele kinderkamer kan je hier vinden of alleen een commode valt hier te bestellen. Nu dat wij meer decoratie wilde hebben voor de babykamer ben ik hier ook specifiek op gaan zoeken. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Baby dump. Hier had ik diverse leuke dingen gevonden voor een betaalbare prijs. Nu dat de prijs erg aantrekkelijk is heb ik er ook voor gekozen om te gaan bestellen!

images-2

Met nog geen vijf minuten later had ik de klamboe in de winkelmandje liggen om te bestellen. Dit verliep ook erg gemakkelijk waardoor ik binnen de kortste keren heb besteld. De eerstvolgende werkdag had ik mijn bestelling al in huis waardoor we de babykamer nu eindelijk af konden gaan maken! Ik ben intens verliefd op onze prachtige meid en haar kamer.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.