Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Ouderen valalarm geïnstalleerd

Er is nu een ouderen valalarm geïnstalleerd in het verzorgingshuis van mijn moeder. Zo kunnen ze meteen opmerken, of krijgen ze meteen een sein wanneer er iets mis is. Een aantal maanden geleden kwamen we met het idee voor een ouderen valalarm en zo hebben we met iedereen een budget gemaakt om dit te bewerkstelligen. Mijn moeder vond het eerst verschrikkelijk in het huis, dat snap ik ook wel, het lijkt mij ook geen pretje. Maar samen met haar hebben we voorzichtig en langzaam gekeken hoe we het voor haar fijner konden maken. Ik geloof wel echt in mogelijkheden, is er iets mis, doe er dan wat aan. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar ik merk dat, wanneer je elkaar helpt, je al veel verder kan komen. Zo ben ik samen met haar een boekenclub gestart, ze houdt namelijk ontzettend van lezen. Dit werkte goed en steeds meer ouderen kwamen er bij. Het is nu meer een thee clubje dan een boeken club, maar je ziet dat mijn moeder geniet, en dat is het allerbelangrijkste. Ze heeft nieuwe vriendinnen gemaakt waar ze veel mee deelt en dit doet mij ook goed. Ik zie dat ze steeds meer op haar plek is.

logo-nieuw

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.