Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Ons eigen bubbelbad!

Wij hebben een bubbelbad!

Voor een paar weken terug was ik jarig en heb de leeftijd van 30 gehaald. Iets wat ik maar al te graag wilde behalen aangezien ik een zware tijd achter de rug heb. Nu dat ik die dag wakker werd was het niet toegestaan om in de tuin te kijken. Ik dacht meer in de zin dat ze bezig waren om de feesttent neer te zetten ofzo. Hoorde namelijk van alles wat er in de tuin gebeurde, echter kon ik het maar niet plaatsen wat er aan de hand was.

bodyfit_lang2

Uiteindelijk mocht ik de tuin in om te kijken wat er aan de hand was! Tot mijn grote verbazing zat er een flinke gat in de tuin! Ik had net de tuin op orde en dan graaft mijn man een gat in de tuin…. Doordat ik in de eerste instantie boos werd aangezien het net af was kreeg ik te horen dat er een bubbelbad wordt geplaatst als cadeau voor mijn verjaardag! Mijn kwaadheid was verdwenen en het enige wat ik nog kon zeggen was fantastisch! Ik weet in ieder geval zeker  dat we hier een zeer lange tijd plezier mee gaan beleven!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.