Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Mijn leren tas weer als nieuw dankzij leerverf!

Laatst ben ik zwarte leerverf gaan kopen bij JAGEA Lederwaren, omdat ik mijn leren tas van een nieuw likje verf wilde voorzien. De tas was namelijk ooit diepzwart, maar door de jaren heen is het zwart meer grijzig geworden. De tas zelf was verder nog prima te gebruiken, dus leek het verven me een goed idee.

Mijn leren tas een tweede leven inblazen

In het begin was ik een beetje zenuwachtig om mijn tas te verven en daarom heb ik JAGEA Lederwaren om advies gevraagd. Ze zeiden dat het met mijn tas in principe moest kunnen, maar voor de zekerheid kon ik de verf ook eerst op een kleine en onzichtbare plek aanbrengen om te kijken wat het resultaat is. Dit advies heb ik opgevolgd en het zag er eigenlijk best goed uit, dus besloot ik de gok te wagen en de hele tas te verven. Ik heb eerst een laagje verf aangebracht en dit de hele nacht goed laten drogen. De dag erna heb ik voor de zekerheid nog een laagje erop geverfd, zodat de zwarte kleur wat intenser zou worden. Het eindresultaat mag er zeker zijn! Mijn tas ziet er weer als nieuw uit en de kleur is echt diepzwart geworden. Ik ben heel blij dat ik deze leerverf gekocht heb en de sprong gewaagd heb!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.