Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Leuke feestjurk besteld

Over een paar weken hebben wij een groot feest bij ons thuis! Dan zijn mijn ouders namelijk 25 jaar getrouwd! Dit willen wij niet zomaar voorbij laten gaan natuurlijk. Een zaaltje gehuurd en niet te vergeten de hapjes en drankjes wat erbij komt kijken is geregeld. Het enige wat ik nog moet vinden is een feestjurk. Helaas valt mij dit nogal tegen met het aanbod wat ik heb gezien. Zelf ben ik al een aantal weken druk aan het zoeken naar een jurk voor het feest, echter zijn de kosten veel te hoog of ik vind de jurk gewoonweg niet mooi.

Feestjurk

Eindelijk gevonden!

Nu dat ik natuurlijk weet dat je een jurk van tevoren moet passen om te zien of dat het goed zit ben ik de stad ingedoken. Hier ook vrijwel meteen terecht gekomen in de winkel van totallyperfect.nl. Ruim assortiment met de leukste jurken welke ik nog niet eerder heb gezien! Ook in de kosten scheelt het een hoop vergeleken met wat ik bij andere bedrijven heb gezien. Voor mij was het dan ook duidelijk en heb hier ook een tal van jurken mogen passen. Eindelijk mijn jurk gevonden waar ik al die tijd naar op zoek was!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.