Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Kampeerboerderij Limburg vakantievilla

Wel eens eerder gehoord van de kampeerboerderij Limburg vakantievilla? Dit is een grote vakantiewoning met een enorme tuin, ik denk wel zeven hectare groot. Naast dat je in de villa terecht kan, kan je ook kamperen rondom het huis. Ik ben er met twintig vrienden geweest. We kennen elkaar allemaal van de middelbare school, en nu, vijftien jaar later, zijn we weer bijeengekomen. Ik had er zeker tien al meer dan vijf jaar niet gezien. Een goede vriend van mij heeft de kampeerboerderij Limburg gevonden, hij had er wel eens eerder gelogeerd tijdens een familieweekend volgens mij. We kwamen er aan en ik was meteen blij, het voelde zo goed. Het is heel erg leuk om weer in verbinding te staan met je oude vrienden. Iedereen herinnert elkaar op een andere manier en zo leer je weer. Ook is het heel leuk om te praten over hoe je het leven bekijkt, wat voor een visie je hebt. Wat er zo fijn aan is, is dat je ziet dat we allemaal een beetje dezelfde ontwikkelingen hebben meegemaakt. Zo zie je maar meer dat een mens altijd een beetje gelijktijdig groeit. Zo kan je denk ik ook de midlifecrisis of de identiteitscrisis verklaren.

uitjes

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.