Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Interessante vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland

Ben jij op zoek naar leuke vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland, dan ben je hier aan het juiste adres. Via Advizo, een jong en fris advies- en detacheringsbureau, kan je de leukste vacatures vinden. Zodra je op de website gaat kijken, zie je al verschillende mogelijkheden om te werken. Ook via LinkedIn kan je bij dit bedrijf uitkomen. 

Vooral in de jeugdhulpverlening is de laatste tijd nogal veel veranderd. Zo is het nodig om je te registreren bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), mits jij op hbo-niveau of hoger werkt  en in deze sector wilt gaan werken. vacatures jeugdhulpverlening Zuid Holland

Veel vacatures jeugdhulpverlening in Zuid Holland

Omdat ik al een tijd op zoek was naar werk, maar dit niet lukte, heb ik mij laten omscholen. Vooral het werken met kinderen heeft mij altijd bijzonder aangetrokken. Het idee was dan ook om in de jeugdhulpverlening mijn werk te gaan vinden. Via een omscholing en Advizo is mij dit uiteindelijk gelukt. Eindelijk heb ik weer werk en nog wel heel erg leuk werk. 

De Advizo Academy zorgt ervoor dat de hulpverleners up to date blijven met het uitvoeren van hun werkzaamheden. Wil jij meer weten over deze mogelijkheid, neem dan een kijkje op hun website.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.