Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Ik wil een grote jas met bontkraag heren

Het wordt weer winter. Daarom wil ik een jas met bontkraag heren. Gewoon, om lekker in te vertoeven, zodat de kou niet in je lichaam gaat zitten. Vorige winter was het voor mij een ramp betreft jassen. Ik had geen baan, nauwelijks geld om te leven, dus ik kon ook geen nieuwe winterjas kopen. Ik deed het dus met een simpel oud jasje, waar totaal geen goede binnen voering in zat. Ik had het dus ontzettend koud. Nou, dit loste ik wel op met sjaals en dikke truien, maar toch was het onprettig. Ik heb het liefst dat je het zo warm hebt, in je jas, dat je zweet wanneer je op de fiets zit. Echt inspanning. Daar hou ik van. En dat je dan weer in een warme ruimte je dag begint. Goed, ik heb een baan, ik heb geld, dus die dikke warme jas gaat er zeker komen! Ook vind ik een bontkraag erg mooi, geeft een soort extra dimensie aan je jas, al klinkt dat misschien wat heftig. Maar het staat mij wel mooi, daarom kies ik er voor. Ik heb er al een paar gevonden die ik erg chill vind, moet alleen nog een keuze maken. Ik weet het nog niet zo goed, misschien bestel ik er wel drie, kan ik later altijd nog kijken.

logo-1

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.