Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Ik kocht mooie design buitenmeubelen

Grote aankoop

Ik wilde al een hele tijd design buitenmeubelen voor ons nieuwe huis hebben, maar het is er nooit van gekomen. Het is natuurlijk een grote aankoop, waar je wel echt zeker van moet zijn. Doordat het om zoveel geld gaat, durfde ik de stap niet te nemen, ik was bang dat ik achteraf toch spijt zou krijgen. Ik denk dat ik dit vooral had doordat ik nergens volledig enthousiast over was, omdat ik altijd wel iets zag waar ik niet tevreden mee was. Dit was zo tot ik de site van Dutch Riviera tegenkwam, dat veranderde alles. 

Design buitenmeubelenPersonaliseerbaar

Toen ik op de website alle design buitenmeubels bekeek, werd ik helemaal enthousiast. Ze hebben een heleboel keuze en het grootste gedeelte sprak me aan. Ik heb ze de volgende dag meteen gebeld of ik een afspraak kon maken voor in het weekend. Door de week werk ik, dus op afspraak langskomen was mijn enige optie. Gelukkig was dit geen probleem en hadden ze een week later tijd. Ik heb toen ik in de showroom was direct de bestelling geplaatst en die is al binnengekomen. Ik ben onwijs tevreden en zou het aan iedereen aanraden die ook naar zoiets op zoek is!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.