Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Gezocht op catering Bussum

Voor onze bruiloft einde van volgende maand zijn we nog druk op zoek naar een geschikte catering. Op zich zijn er genoeg bedrijven te vinden die een catering verzorgen kan. Echter hebben wij nogal speciale wensen!

workshop1-300x300

Onze wensen bestaan namelijk uit het gastronomisch koken, iets wat niet ieder bedrijf kan waarmaken. Zo ben ik terecht gekomen bij Danielle Wolters, dit nadat ik heb gezocht op Catering Bussum. Bij haar is het mogelijk om te mogen genieten van een welverdiende catering. Ook in de kosten scheelt het onwijs bij hun! Hierdoor heb ik de keuze genomen om contact met hun op te nemen zodat ik met mijn eigen ogen kan zien of dat het geschikt is of niet. Ik als (ex) kok zijnde weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om de juist smaken te gebruiken. Dit heb ik ook aan haar doorgegeven waardoor ze het als een uitdaging ziet om mijn smaak pupillen te strelen. Wij hebben er dan ook voor gekozen om haar in te huren voor de catering. Ik moet wel zeggen dat ik erg benieuwd ben hoe dat ze het voor mekaar gaat krijgen. 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.