Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Eenvoudig mijn heftruckcertificaat gehaald

Al jaren werk ik bij TNT. Het bedrijf zit overal gevestigd. Mijn leidinggevende gaf mij de keus om mijn heftruckcertificaat te halen. Ik heb daar natuurlijk geen nee tegen gezegd. Zodra ik het certificaat zou halen, zou ik meer gaan verdienen en kan ik ploegendiensten draaien, waardoor mijn salaris vele malen hoger wordt. Mijn leidinggevende gaf aan dag ik de cursus kon volgen bij Osseforth waar al onze werknemers de cursus volgen.

Ik heb toen contact opgenomen met het bedrijf en vervolgens een afspraak gemaakt. Wat betreft de kosten hoefde ik me nergens zorgen over te maken. Het werd namelijk compleet vergoed door TNT. Tijdens het lessen ging het uitstekend. De instructeur gaf aan dat ik de feeling ervoor heb, maar gaf wel een aantal tips mee. Door goed op die tips te hebben gelet, heb ik ook mijn heftruckcertificaat gehaald. De instructeurs zijn echt geweldig. Ze ondersteunen je waar nodig en pakken je zwakke punten uitstekend aan. Het is daarom ook echt een aanrader om bij Osseforth je certificaat te halen. 

Kijk voor meer informatie op de website van het bedrijf. Via de bovenstaande link kom je eenvoudig op de website.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.