Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Een verstelbare tafel voor iemand met een beperking

Binnen mijn familie heb ik een neefje met een verstandelijke beperking. Wel moet ik zeggen dat het met tijden meevalt en hij goed op zichzelf kan functioneren. Het gaat er bij hem vooral om zijn mobiliteit. Natuurlijk moesten mijn oom en tante hier dus enkele aanpassingen doorvoeren in het huis. Gelukkig was dit geen probleem, er zijn hier namelijk subsidies voor. Een verstelbare tafel was zo’n aanpassing wat zij toen er tijd gekocht hadden. Omdat ik laatst een aanvraag hierover binnen kreeg, of eigenlijk een tip, wil ik deze dan ook graag met jullie delen. Zijn jullie al bekend met de website kindermeubilair.nl? Hier kun je dus meubilair kopen wat op maat gemaakt wordt.

Meerdere producten hier gekocht

verstelbare tafelMijn oom en tante hebben hier inmiddels al meerdere producten gekocht. Zo was ik laatst zelf mee gegaan om de nieuwe tafel op te halen. Ik moet zeggen dat het personeel daar uiterst vriendelijk en erg behulpzaam. Mijn oom had namelijk nog enkele vragen waar hij graag in persoon antwoord op wilde hebben. Wij zijn hier dan ook erg goed geholpen. Dit is dan ook een van de redenen waarom zij hier steeds terug komen. Indien jij meer informatie wilt hebben, kun je via hun website contact met ze opnemen.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.