Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Een heftruck opleiding volgen

Vanaf het moment dat ik bij mijn nieuwe werkgever ben begonnen baalde ik enorm dat ik geen heftruck kan rijden. Dit is nu eenmaal iets wat iedereen wilt doen maar een enkele mogen dit. Hier wilde ik maar al te graag verandering in brengen en ben naar mijn werkgever gestapt om te kijken wat er mogelijk is. Hij heeft mij de opdracht gegeven om op onderzoek te gaan en te kijken waar ik dit het beste volgen kan. Ik wist al wel dat ik bij verkeersschool Wesseldijk terecht kon om deze opleiding te volgen en ben dan ook meteen naar deze website gegaan. Hier is mij duidelijk geworden dat ik aankomende week al mee kon doen aan deze opleiding. Het volgen van deze heftruck opleiding is dan ook erg van belang.logo1

Door dit aan mij werkgever uit te leggen dat ik volgende week al kan beginnen met deze opleiding heeft hij meerdere collega’s erbij gehaald. Deze collega’s willen ook maar al te graag een heftruck rijden! Deze opleiding is trouwens verdeeld over 2 dagen, hiermee vergroot je de kans op slagen en kan je met een gerust hart deze opleiding behalen. Mijn advies is sowieso om dit bij Verkeersschool Wesseldijk te volgen!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.