Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Een afzuigmotor voor in de horecakeuken

Wanneer je een restaurant eigenaar bent weet je dat het belangrijk is dat de dampen die vrijkomen bij het koken en bakken goed worden afgevoerd. Als je dit niet doet blijven de dampen die vrijkomen rondhangen in de keuken en zul je sneller last krijgen van vettige aanslag in de gehele keuken. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt. Verder heb je ook de kans dat deze lucht het restaurant in vliegt en dat alle gasten de lucht gaan ruiken. Dit is natuurlijk ook niet prettig wanneer je aan het genieten bent van je maaltijd. Vaak zie je dan een afzuigkap zonder motor is. Dit kan ook maar een afzuigmotor is beter en zal de dampen dus beter afvoeren.

Waarom met motor?

Zoals net al is genoemd is een afzuigmotor beter in het afvoeren van de dampen. Zo weet je zeker dat de vette lucht niet blijft hangen en dus ook niet voor vette aanslag in de keuken kan zorgen. Ook voorkom je dat de gasten het gaan ruiken. Je moet er wel op letten wanneer je zo’n afzuiger koopt dat je de geschikte koopt. Koop je een te kleine dan zul je alsnog last hebben van de vette lucht en dus ook vette aanslag.

afzuigmotor

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.