Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Ben zo blij met slotenmaker Amstelveen

Kan het wel van de daken schreeuwen, maar ik ben zo blij met de slotenmaker Amstelveen, anders had ik nu misschien nog buiten gestaan. Moest straks haasten want ik had een afspraak in het ziekenhuis en wilde nog even snel de honden uitlaten. Zo snel als ik kon trok ik mijn schoenen en jas aan, de honden de riem om, en snel naar buiten. Met mijn domme kop trok ik de deur dicht, en met dat ik dat deed schoot het me te binnen dat de sleutels nog op tafel lagen, dom, dom. Snel maar naar een buurvrouw in de straat gaan, zij heeft immers een reserve sleutel van mijn huis. Maar ja, meestal als er iets fout  gaat, gaat alles fout, de buurvrouw was niet thuis.  En nu, dan maar naar een andere buurvrouw vragen of ik mag bellen, ik weet dat ik mijn man en kinderen niet kan bereiken, dan maar proberen of de slotenmaker mij uit de brand kan helpen. Gelukkig was deze buurvrouw wel thuis, en na eerst het telefoonnummer te hebben opgezocht heb ik de slotenmaker gebeld, binnen een half uur kwamen ze al voorrijden, en binnen een paar minuten hebben ze schadevrij mijn voordeur kunnen openen.  9838423_orig

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.