Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Bandenservice Dordrecht levert een geweldige service!

vredestein comtracHet is ondertussen alweer lente. De sneeuw- en vorstperiode is weer voorbij. Dat betekent ook: tijd voor de zomerbanden! Ieder jaar wissel ik tijdens de seizoenen mijn zomer- en winterbanden om. Ik ben hier echter zelf niet zo handig in. Ook is het elke keer een enorm gedoe om naar de garage te gaan en te wachten tot ik aan de beurt ben. Gelukkig had ik het telefoonnummer van de bandenservice Dordrecht bij de hand!

Ik nam contact op met de Bandentaxi Dordrecht. Ik kon daarbij aangeven waar en wanneer ik de banden kon laten monteren. Ook moest ik hierbij aangeven welk merk en type auto ik heb, en wat voor banden ik hieronder gemonteerd wil zien. Vervolgens komen zij langs, om de banden te verwisselen! Ideaal! Ik hoefde dus niet te wachten bij de garage. Daarnaast bieden zij ook de scherpste prijzen. Ik kreeg tot wel 50 procent korting op bekende automerken. Ze lieten dit op een prijsopgave aan mij zien. Bandentaxi is daarnaast zeer flexibel qua mogelijkheden om de banden te komen verwisselen. Ze konden bij mijn huisadres langskomen, maar ook op mijn werk. Ze waren zelfs op zaterdag en zondag beschikbaar. Kortom ik ben zeer tevreden over de Bandenservice Dordrecht!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.