Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Badlaken met naam voor mijn personeel!

Badlaken voor iedereen bruikbaar

Als hoofd van een grote afdeling binnen een ziekenhuis leidde ik eind juni een informatiebijeenkomst. Als hoofd van de afdeling wilde ik iedereen na afloop iets leuks meegeven als bedankje voor het realiseren van de avond en ook om iedereen een fijne zomer en eventuele aankomende vakantie te wensen. Toen hoorde ik van een goede bekende over de mogelijkheid om via de website badlaken met naam geheel gepersonaliseerde bedrukte strandlakens te bestellen. Ik heb er lang over getwijfeld hoe ik er iets meer persoonlijks van kon maken dan enkel het logo van het ziekenhuis. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om per functie van het personeel een aparte druk te laten maken met grappige quote.

Badlakens

Hoge kwaliteit handdoek en extreem goede service

Ik moet toegeven dat ik niet de makkelijkste klant ben geweest. Door mijn twijfel heb ik uiteindelijk wel vier keer teruggebeld om nog een aanpassing van mijn wensen door te geven. Hier werd iedere keer zeer hartelijk op gereageerd. Niets was teveel gevraagd voor het personeel. Daarnaast stond ik perplex van de hoge kwaliteit van de opdruk op de handdoek. Ik zou het iedereen aanraden.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.