Vergelijk hier alle kookworkshops in Nederland

Administratie goed geregeld door administratie Amsterdam

Sinds ik de hulp van de administratie Amsterdam heb ingeschakeld kan ik weer slapen. Als zelfstandig ondernemer heb ik heel wat slapeloze nachten gehad omdat ik mijn administratie niet op orde had. Hierdoor bleven er heel wat rekeningen liggen welke op tijd betaald hadden moeten worden. Op een geven moment werd het zo erg dat de eerste aanmaningen binnen kwamen, hier moest snel verandering inkomen. Omdat ik niet precies wist of ik bij het administratiekantoor Frank Hendriks wel aan het juiste adres was heb ik eerst een gesprek aangevraagd. Al snel werd mij duidelijk dat ik hier zeker op de juiste plek was en heb dan ook meteen een afspraak gemaakt. 

Mijn administratie is weer overzichtelijk

Wat een opluchting is het nu dat ik zonder dat ik mij ergens zorgen over hoef te maken mijn administratie weer goed kan overzien. Het administratie kantoor heeft alles heel overzichtelijk gemaakt. Was ik maar eerder naar dit administratiekantoor gegaan dan had ik mij niet zoveel zorgen hoeven te maken.

Inmiddels zijn mijn zaken weer op orde en kan ik mij volledig in mijn eigen bedrijf inzetten. De medewerkers van het administratiekantoor zorgen ervoor dat mijn administratie op rolletjes blijft lopen, daar heb ik gelukkig geen omkijken meer naar.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.